Retourneren

Elke bestelling die wordt geplaatst, wordt met veel liefde en aandacht ingepakt en verzonden. Het kan echter voorkomen dat je toch niet tevreden bent, dat is jammer, maar het is geen enkel probleem om je product te retourneren.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen

Retoursturen van speciale maatwerk en verzoeken

De bestellingen op Poster by Sam zijn maatwerk, elke poster wordt speciaal voor jou gedrukt. Het herroepingsrecht is daarom niet van toepassing op deze bestellingen. Poster by Sam garandeert echter een 100% klanttevredenheid op al haar diensten. Ik vind het namelijk belangrijk dat u, als klant, tevreden bent.

Stappenplan retourneren:

1.Controleer eerst of jou retour aan de voorwaarden voldoet:
- Het artikel dient onbeschadigd te zijn
- Het artikel dient in de originele verpakking van het artikel retour te worden gezonden

2.Vul het retour/formulier voor herroeping in en/of mail het naar info@posterbysam. Je mag het ook even kopiëren en in de mail plakken als je geen printer of scanner hebt. Je vindt het formulier hier: HERROEPING/RETOURFORMULIER

3.Verpak de artikelen weer in de originele verpakking

4.Schrijf het retouradres op de verpakking:

Poster by Sam
Piershilstraat 17
2729 GW Zoetermeer

5.Frankeer het pakket en breng het naar de brievenbus of het PostNL servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

6. Zodra je retour door mij is ontvangen storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening. Heb je voor Klarna gekozen? Dan brengen we het bedrag van je retour in mindering op je Klarna factuur.

 

© 2020 - 2024 Poster by Sam | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel